Torna “Simfonies de la Tramuntana”: una proposta per acostar la Serra a les aules a través dels seus sons

Torna “Simfonies de la Tramuntana”: una proposta per acostar la Serra a les aules a través dels seus sons

Tramuntana XXI cerca escoles participants en el seu programa d'educació ambiental "La Serra de Tramuntana: un món per descobrir"

Un any més, l’associació Tramuntana XXI obre la convocatòria perquè docents sol·licitin participar en el seu programa d’educació ambiental. Enguany, continuant amb la línia de l’any passat, aprofundirà en la unitat didàctica “Simfonies de la Tramuntana“: un material didàctic que utilitza el paisatge sonor natural com a fil conductor per acostar a l’alumnat els valors ambientals i paisatgístics d’aquest Patrimoni de la Humanitat.
 

L’entitat ofereix als i les docents que s’inscriguin facilitar un taller on l’escolta activa dels sons de la Serra ens serveix per desenvolupar i reforçar diversos continguts curriculars de les assignatures de Ciències Naturals i Música. Aquestes formacions són possibles gràcies al suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

Els tallers són presencials i gratuïts, i es duran a terme durant el mes d’octubre de 2022 dins l’horari lectiu. Seran impartits per Jaume Reus (ambientòleg, educador ambiental i músic, autor de la unitat didàctica), i tenen una durada aproximada de 50 minuts. Estan especialment dissenyats per a alumnes de primària.
 
Els i les docents interessats a rebre un taller a la seva aula, es poden en contacte amb el formador a través del correu jaumerv@gmail.com o el telèfon 647261746.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *