“Les simfonies de la Tramuntana” és una unitat didàctica que forma part del projecte d’educació ambiental de Tramuntana XXI “La Serra de Tramuntana: un món per descobrir”.

El material didàctic i les activitats d’aquesta unitat utilitzen el paisatge sonor com a fil conductor i element principal, per tal de conèixer els ecosistemes del parc natural de la Serra de Tramuntana i les principals espècies d’animals que l’habiten. Alhora, es desenvolupen diversos continguts relacionats amb la biologia, l’ecologia, la música i les noves tecnologies, inclosos al currículum educatiu de les assignatures de Ciències naturals i Educació artística dels cicles d’Educació Primària.

Taller online: Simfonies de la Serra (educació ambiental a través de paisatges sonors)

En aquest vídeo trobaràs el taller online que l’ambientòleg Jaume Reus va oferir per explicar la proposta didàctica “Simfonies de la Tramuntana”. A través d’activitats estructurades al voltant de diferents sons de la Serra es podran acostar a l’alumnat de primària i secundària els valors ambientals i paisatgístics d’aquest Patrimoni de la Humanitat.