Presentació dels mapes didàctics de la Serra al professorat

Presentació dels mapes didàctics de la Serra al professorat

Aquesta setmana hem engegat el projecte pedagògic “La Serra de Tramuntana, un món per descobrir: Mapes didàctics”, que duim a terme en col.laboració amb la Societat Balear d’Educació Ambiental – SBEA. La impressió d’aquest material ha estat possible gràcies al suport de la Conselleria de Medi Ambient. La primera passa ha estat presentar una versió pilot de la carpeta de mapes i la guia del professorat de centres educatius participants al programa Aprenentatge i Servei a la Serra de Tramuntana.

Els objectius d’aquesta eina pedagògica són, d’un costat, ajudar a conèixer als nins i nines que viuen a la Serra de Tramuntana la seva gran riquesa natural, cultural, històrica, etc.; i de l’altre, promoure un sentiment personal i comunitari d’estimació i de responsabilitat respecte a aquest espai compartit.

La carpeta de mapes (que inclou làmines il.lustrades amb elements de flora i fauna de la Serra, així com altres elements vinculats al territori) i la guia van ser molt ben acollits pel professorat assistent, que decidirà de quina manera es vincula al projecte.

La implementació del projecte començarà al gener a les escoles que decideixin sumar-se i els mapes, làmines i guia estaran disponibles a la nostra web per descàrrega i impressió.