Conclusions de la Trobada de Càrrecs públics de la Serra de Tramuntana

Conclusions de la Trobada de Càrrecs públics de la Serra de Tramuntana

El passat 7 de març de 2020 va tenir lloc a la finca pública de Raixa la primera Trobada de càrrecs públics de la Serra de Tramuntana, una jornada de reflexió i diàleg entre càrrecs polítics, adreçada a representants municipals, insulars i del Govern que tenen relació directa amb la gestió de la Serra de Tramuntana.

Aquest encontre va ser impulsat per l’associació Tramuntana XXI, en col·laboració amb el Consell de Mallorca, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la percepció dels diferents responsables polítics de la Serra, sobre quines són les qüestions prioritàries per millorar l’estat social, ambiental i econòmic de la Tramuntana. A més, la voluntat de l’encontre era posar els fonaments per a possibles iniciatives de col·laboració i sinergies entre administracions en favor de la Serra.

La jornada de treball va girar al voltant de sis grans eixos: gestió forestal i sector agrícola; subvencions i recursos tècnics; mobilitat i problemàtica de renous i perillositat sobre la Ma-10; urbanisme, habitatge, infraestructures i serveis públics; turisme i ús públic; i governança i participació. La jornada va permetre generar un major coneixement de la situació i possibilitats de la Serra, i del paper concret i prioritats de cada organisme.

A aquest document resumim les principals conclusions i possibles línies d’acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *