S’entreguen els premis del concurs “La cuina de la Serra: receptes marineres”

S’entreguen els premis del concurs “La cuina de la Serra: receptes marineres”

Tramuntana XXI organitza aquest certamen per tercer any consecutiu en el marc de la Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana

Avui horabaixa s’han lliurat els premis del concurs “La Cuina de la Serra: receptes marineres”. L’acte ha tingut lloc a la Fundació Roger Villalonga, a Pollença. El concurs s’emmarca en la Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana, organitzada per l’associació Tramuntana XXI, que enguany està enfocada en la cultura marinera i el patrimoni pesquer, i té lloc entre el 21 i el 27 de novembre.
 
Al concurs s’hi podien presentar persones empadronades en qualsevol dels municipis de la Serra i havien d’incloure entre els ingredients productes de la mar. Els premis han estat lots de productes locals, proveïts per la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller.
 
Les guanyadores d’aquesta edició han estat:
 

1. Primer premi a la recepta més arrelada a la Serra i als seus productes: lot de productes
de la Serra de Tramuntana per un valor de 300€.

Serrans a la campaneta, Antònia Amengual, Pollença
 
2. Segon premi a la recepta amb la millor història familiar: lot de productes de la Serra de Tramuntana per un valor de 150€.

Albacoreta marinada, Manuel Duran, Pollença

S’han atorgat dos tercers premis 

3. Tercers premis a la recepta que recuperi productes en procés de desaparició a la cuina mallorquina: Lot de productes de la Serra de Tramuntana per un valor de 50€.

Estapeta,  Maria Antònia Rotger, Caimari
Escabetxo, Petra Mairata, Mancor

Aquest concurs, així com la resta de les activitats de la III Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana, han estat possibles gràcies al suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Politica Lingüística del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *