La presidenta del Consell visita Son Torrella

La presidenta del Consell visita Son Torrella

La emblemàtica finca de la Serra és gestionada per Tramuntana XXI

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat aquesta finca dins del terme municipal d’Escorca, a on Tramuntana XXI hi duu a terme un projecte de conservació i d’investigació del medi natural.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha destacat “la feina de conservació dels valors naturals de la Serra de Tramuntana” que es duu a terme a la finca de Son Torrella, un extens territori de 440 hectàrees al peu del Puig Major que està sota la gestió de Tramuntana XXI.

Cladera ha destacat que aquesta feina de conservació i d’investigació permetrà “garantir el futur de la Serra i llegar-la a generacions futures”. 

La finca de Són Torrella, propietat de la família Zayas. Acull un programa pilot de l’associació Tramuntana XXI de gestió sostenible d’una finca rural basada en tres eixos: conservació, formació i investigació, i pretén esdevenir laboratori de conservació del patrimoni natural i cultural de la zona.

La consellera de Territori, Maria Antònia Garcias, i el director insular de Territori, Miquel Vadell, han estat presents en la visita, conjuntament amb els representants de la propietat de Son Torrella, Immaculada Zayas i Sandy Hemingway, i el responsable de la finca i membre de Tramuntana XXI, Joan Juan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *