‘Estima la Tramuntana’: 24.000 fulletons sobre bones pràctiques a la muntanya

‘Estima la Tramuntana’: 24.000 fulletons sobre bones pràctiques a la muntanya

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’associació Tramuntana XXI, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears i el Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat.

Així ho ha explicat el vocal de l’entitat Tramuntana XXI, Miquel Rayó: “és un fulletó petit en dimensió física però simbòlicament gran”.

La informació, editada en castellà, català, anglès i alemany, ofereix unes pautes bàsiques d’actuació tant per a mallorquins i mallorquines com per a la gent que ens visita. Aquesta normativa és un pas que apropa dos col·lectius que tenen interessos comuns en tenir cura de la Serra: els excursionistes i propietaris de camins.

El contingut del fulletó ha estat consensuat entre diversos agents implicats a la Serra, com l’Associació de Propietaris de Finques Rústiques de les Illes Balears, la Federació de Muntanya i Escalada i excursionistes de prestigi reconegut. Aquesta recerca de sinèrgies “és fruit d’una preocupació i una inquietud compartides: promocionar la bona convivència entre els habitants i els visitants de la Serra”.