El llibre Escriure la Serra ja es pot trobar a les biblioteques de Mallorca

El llibre Escriure la Serra ja es pot trobar a les biblioteques de Mallorca

L’associació Tramuntana XXI ha informat aquest dimecres que el llibre Escriure la Serra. Mirades contemporànies sobre un territori ja es troba a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca. L’obra ofereix a lectors i lectores una oportunitat única per explorar la Serra de Tramuntana a través de les paraules de set autors i autores contemporanis. A més, l’entitat ha explicat que el llibre també es troba disponible a la biblioteca Can Torró d’Alcúdia i també s’ha posat a disposició de l’Ajuntament d’Estellencs, trobant-se així a tots els municipis de la Serra de Tramuntana. A més, el llibre també es pot trobar a la Biblioteca Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears.

L’entitat impulsora d’aquest llibre, Tramuntana XXI, ha expressat la seva satisfacció per l’oportunitat de compartir aquest llibre amb la comunitat lectora. Precisament, l’entitat ha afirmat que Escriure la Serra pretén no només ser una font d’inspiració per a amants de la literatura, sinó també una invitació a explorar i apreciar la Serra de Tramuntana d’una manera única i inigualable.

Aquesta obra és una oda moderna a l’essència i la majestuositat d’aquest paisatge mallorquí. Els diferents autors i autores que han contribuït a aquest projecte ofereixen perspectives úniques i contemporànies, transformant les pàgines d’aquest llibre en una immersió profunda en la Serra de Tramuntana. La seva inclusió en les biblioteques locals assegura que aquest llegat cultural sigui accessible per a tothom, fomentant la connexió amb aquest tros de terra especial.

Des de Tramuntana XXI han assenyalat que la incorporació d’Escriure la Serra a les biblioteques públiques ofereix una oportunitat única per a totes les persones lectores d’immergir-se en aquesta narrativa única de la Serra de Tramuntana. Per acabar, des de l’entitat han agraït a les entitats col·laboradores, PEN Català, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la Fundació Mallorca Literària, la seva col·laboració, així com la participació del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *