El procès d’EcoRegió Serra de Tramuntana continua amb formacions sobre conversió a l’agricultura agroecològica

El procès d’EcoRegió Serra de Tramuntana continua amb formacions sobre conversió a l’agricultura agroecològica

Tramuntana XXI i SEAE coordinen aquest projecte de dinamització local agroecològica a la Serra, que compta amb el suport de Mallorca Rural

El pròxim dimecres 19 d’abril comencen a Deià les jornades formatives de conversió a l’agricultura ecològica, en el marc del Procés d’EcoRegió impulsat per Tramuntana XXI i la Sociedad Española de Agricultura Ecológica – SEAE. El projecte s’emmarca en l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu de Mallorca gestionada per l’Associació Mallorca Rural. Hi participaran set municipis de la Serra: Estellencs, Banyalbufar, Deià, Valldemossa, Esporles, Puigpunyent i Bunyola. Totes les formacions són gratuïtes i pot assistir qualsevol persona interessada.
 
Després d’una primera trobada centrada en aspectes teòrics i normatius, aquest cicle es durà a terme a finques productores de la Serra de Tramuntana. La primera formació, guiada per tècnics especialitzats de l’Associació de Producció Agroecològica de Mallorca – APAEMA, serà aquest dimecres a les cinc de l’horabaixa a Son Marroig (Deià) i es centrarà en el cultiu d’olivera, així com en l’aplicació de fitosanitaris i el control de fongs i plagues. 
 
La segona jornada és el 28 d’abril a la finca de Can Gelabert de Banyalbufar, on hi ha sembrada vinya. La darrera formació serà a la finca de Quatre Quartons de Puigpunyent, el pròxim 10 de maig, per tractar el cultiu d’hortalisses i fruiters.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *