History. Culture. Society. Natural environment. Heritage. The values of the Serra de Tramuntana.

We are a non-profit association that works for the conservation of the natural, social and cultural values of the Serra de Tramuntana. We advise, propose and implement initiatives to respond to the challenges facing the Serra, in alliance with the agents involved in the territory.

11 hours ago

Tramuntana XXI

📣Convocatòria de subvencions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial!

Dirigida a #cooperatives #associacions de producció ecològica #confraries i #DOP per ajudar-vos a mantenir l’activitat agrícola, ramadera i marítima a la #SerradeTramuntana #PatrimoniMundial i compensar així el sobre esforç que suposa treballar la terra en aquest indret.

Info al post!❗️Obrim nova convocatòria de subvencions, dirigida a #cooperatives #associacions de producció ecològica #confraries i #DOP per ajudar-vos a mantenir l’activitat agrícola, ramadera i marítima a la #SerradeTramuntana #PatrimoniMundial i compensar així el sobre esforç que suposa treballar la terra en aquest indret.
💶 De 20.000 a 120.000 euros
📅 Termini per presentar les sol·licituds: fins al 27 de juny

ℹ️ https://serradetramuntana.net/subvencions
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

2 days ago

Tramuntana XXI

En el marc del Procés d’EcoRegió organitzam una xerrada informativa amb tècnics del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i Fogaiba per explicar les diferents línies d’ajudes que estan tramitant per a pagesos i propietaris forestals, així com les ajudes extraordinàries per afectats per la borrasca Juliette.

Serà dimarts 6 de juny a les 19h a Esporles. Per tal de controlar l’aforament agraïm inscripcions al següent enllaç: https://forms.gle/28MaxhdQGNqPKyko7

Amb el suport de MallorcaRural
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

Become a member

You can also be part of Tramuntana XXI