History. Culture. Society. Natural environment. Heritage. The values of the Serra de Tramuntana.

We are a non-profit association that works for the conservation of the natural, social and cultural values of the Serra de Tramuntana. We advise, propose and implement initiatives to respond to the challenges facing the Serra, in alliance with the agents involved in the territory.

1 day ago

Tramuntana XXI

El president de Tramuntana XXI, Joe Holles, va participar ahir a La Misericòrdia a la primera de les xerrades del cicle "Paisatges culturals: del reconeixement a la gestió", que organitza el Consell de Mallorca en el marc de les activitats per commemorar el desè aniversari de la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial – UNESCO

En aquesta ocasió es va parlar de l’experiència del Valle Salado de les Salinas de Añana, al País Basc.

Podeu veure la xerrada (a partir del minut 28) a https://www.youtube.com/watch?v=L2SDo_lXRCg

📍Més info sobre el cicle de xerrades a http://bit.ly/CiclePaisatgesCulturalsI
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

4 days ago

Tramuntana XXI

📍Avui a les 19h hi ha una interessant xerrada al canal de Youtube d’ Apaema | Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca! N’Aina Calafat de SEAE estarà parlant d’ecoregions a Mallorca.En directe: https://youtu.be/MEOTpRfTtTc

Avui a les 19h, a través del nostre canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCImNm99N3PaeRE7DZBpz7JA), retransmetrem en directe la xerrada "Mallorca, una ecoregió?" a càrrec d’Aina Calafat, tècnica de SEAE.

A continuació, parlarem sobre les potencialitats dels horts socials i els horts escolars com a espais de transformació amb Laus F. Gomila, Tomeu Perelló i Julio Cantos.

#DiadaAgroEco2021 #sobiraniaalimentària #ecoregió #mallorca #hortssocials #hortescolar

Ajuntament de Porreres
Medi Ambient i Mobilitat Ajuntament de Manacor
Ajuntament d’Artà
Mancomunitat Pla de Mallorca
Ajuntament de Capdepera
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

Become a member

You can also be part of Tramuntana XXI