History. Culture. Society. Natural environment. Heritage. The values of the Serra de Tramuntana.

We are a non-profit association that works for the conservation of the natural, social and cultural values of the Serra de Tramuntana. We advise, propose and implement initiatives to respond to the challenges facing the Serra, in alliance with the agents involved in the territory.

7 days ago

Tramuntana XXI

Ahir va concloure la II Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana!

Avui volem agraïr els productors col·laboradors, que han estat molts!

Els seus productes locals s’han pogut degustar als tastets dels diversos actes, cuinats als Els Fogons De Plaça, a més d’estar presents a la taula, de forma que els i les assistents els han pogut conèixer millor.

Gràcies!!! Cooperativa Agrícola de Sóller Oli de Mallorca Ametlla+ de Mallorca Apaema | Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca Son Moragues Fábrica Juntos Sullerica Beer&Bar Vi de la Terra de Mallorca Bodega SON VIVES – Banyalbufar Bodega Son Puig Cabraboc Gin Formatges Sa Cabreta Pate la Luna Madre Sierra Products Fet a Sóller, Mallorca Dos Alquemistas Camp Mallorquí Agromallorca Sat
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

7 days ago

Tramuntana XXI

👨‍🍳Ahir va tenir lloc a l’Ajuntament d’Esporles la deliberació del concurs per a estudiants d’escoles de cuina "De la tradició a la innovació, productes elaborats", en el marc de la programació de la II Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana.

El jurat estava format per Joe Holles, president de Tramuntana XXI, Xisco Mauri d’Oasis Tramuntana i Kiko Martorell, xef i propietari del restaurant Ca’n Boqueta (Sóller).

Els guanyadors varen ser els estudiants de l’escola de cuina de Mater amb aquestes elaboracions:

🥇 Melmelada de pebres coents
🥈Figues seques
🥉Olives trencades

Enhorabona als guanyadors!
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

Become a member

You can also be part of Tramuntana XXI