Historia. Cultura. Sociedad. Medio ambiente. Patrimonio. Los valores de la Serra de Tramuntana.

Somos una asociación no lucrativa que trabaja en favor de la conservación de los valores naturales, sociales y culturales de la Serra de Tramuntana. Asesoramos, proponemos y implementamos iniciativas para dar respuesta a los retos que vive la Sierra, en alianza con los agentes implicados en el territorio.

Productes elaborats de la Serra de Tramuntana

Mapa interactiu i inventari per productes
L’objectiu de l’inventari és promoure el consum dels productes que elaboren i comercialitzen.

Últimas noticias

de la tramuntana

10 hours ago

Tramuntana XXI

📣Convocatòria de subvencions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial!

Dirigida a #cooperatives #associacions de producció ecològica #confraries i #DOP per ajudar-vos a mantenir l’activitat agrícola, ramadera i marítima a la #SerradeTramuntana #PatrimoniMundial i compensar així el sobre esforç que suposa treballar la terra en aquest indret.

Info al post!❗️Obrim nova convocatòria de subvencions, dirigida a #cooperatives #associacions de producció ecològica #confraries i #DOP per ajudar-vos a mantenir l’activitat agrícola, ramadera i marítima a la #SerradeTramuntana #PatrimoniMundial i compensar així el sobre esforç que suposa treballar la terra en aquest indret.
💶 De 20.000 a 120.000 euros
📅 Termini per presentar les sol·licituds: fins al 27 de juny

ℹ️ https://serradetramuntana.net/subvencions
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

2 days ago

Tramuntana XXI

En el marc del Procés d’EcoRegió organitzam una xerrada informativa amb tècnics del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i Fogaiba per explicar les diferents línies d’ajudes que estan tramitant per a pagesos i propietaris forestals, així com les ajudes extraordinàries per afectats per la borrasca Juliette.

Serà dimarts 6 de juny a les 19h a Esporles. Per tal de controlar l’aforament agraïm inscripcions al següent enllaç: https://forms.gle/28MaxhdQGNqPKyko7

Amb el suport de MallorcaRural
Veure mésVeure menys

Ves a Facebook

Hazte socio / a

FORMA PARTE DEL PROYECTO COLECTIVO