Folleto de la Serra

El fulletó ‘Estima la Tramuntana’ té com a objectiu conscienciar els visitants de la serra de Tramuntana sobre pautes de comportament adequades per conservar el patrimoni natural i cultural i no destorbar els habitants. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’associació Tramuntana XXI, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears i el Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat.

20 fets de la Serra de Tramuntana

La Serra de Tramuntana, és un territori d’un valor incalculable, a causa dels seus valors culturals, paisatgístics i naturals, així com tots els serveis ecosistèmics que ens ofereix. Amb aquestes 20 fitxes hem sintetitzat alguns d’aquests valors amb fets rellevants sobre la Serra que volem fer arribar a la població, per ajudar a entendre la importància de valorar i cuidar aquest espai. 

Coneix el projecte d’educació ambiental “La Serra de Tramuntana: un món per descobrir”. A partir de làmines, mapes i material didàctic l’objectiu és ajudar a conèixer als nins i nines que viuen a la Serra de Tramuntana la seva gran riquesa natural, cultural, històrica, etc. i promoure un sentiment personal i comunitari d’estimació i de responsabilitat respecte a la Serra i els seus habitants.